Företag till salu

Är du intresserad av att ta över en befintlig näringsverksamhet? Här har vi samlat olika sajter där du hittar företag till salu. Först hittar du företagsförmedlare och marknadsplatser för företag på nationell nivå, därefter regionala aktörer.

Blocket

Blocket är en av Sveriges största marknadsplatser för annonser, där både privatpersoner och företag kan köpa och sälja en mängd olika varor och tjänster. Inom kategorin affärsöverlåtelser har Blocket en plattform för företagare som vill sälja eller överta verksamheter. Här kan man hitta annonser om allt från mindre butiker och caféer till större företag inom olika branscher t.ex. restauranger, detaljhandel och tjänsteföretag.

https://www.blocket.se/annonser/hela_sverige/affarsverksamhet/affarsoverlatelser?cg=7020

Bolagsplatsen.se

Bolagsplatsen.se är en digital marknadsplats i Sverige som specialiserar sig på att förmedla affärsöverlåtelser och kommersiella fastigheter. Sajten riktar sig till investerare och företagare som vill köpa, sälja eller hitta samarbetspartners för företag och fastigheter. Genom Bolagsplatsen.se kan du enkelt söka efter företag till salu inom olika branscher. Plattformen erbjuder även möjligheten att hitta objekt som kommersiella fastigheter och lokaler, vilket gör den till en bra kanal för de som vill expandera eller avyttra sin verksamhet.

https://www.bolagsplatsen.se

Länia

Länia är en etablerad företagsförmedlare i Sverige som fokuserar på att hjälpa företagare att köpa och sälja företag. Med lång erfarenhet och ett omfattande nätverk av både köpare och säljare, har Länia en professionell tjänst som täcker hela processen vid företagsöverlåtelser. De bistår med rådgivning, värdering, förhandling och juridisk expertis, så att affären sker på ett säkert och smidigt sätt för alla parter.

Länia specialiserar sig på små och medelstora företag inom en rad olika branscher och har ett rikstäckande nätverk med kontor över hela Sverige. Genom sin personliga och skräddarsydda service hjälper de företagare att hitta rätt köpare eller investerare och ger vägledning genom hela processen.

Länias hemsida hittar du företag som är till salu.

Svensk företagsförmedling

Svensk Företagsförmedling är en av de största aktörerna i Sverige inom företagsöverlåtelser. De har ett nätverk av kvalificerade företagsmäklare runt om i landet, och erbjuder expertis och rådgivning för företagare som vill sälja, köpa eller värdera företag. De har en bred tjänst som inkluderar affärsstrategisk rådgivning, finansiell analys, och hjälp med att hitta rätt köpare eller investerare. Listade på deras hemsida hittar du företag som är till salu.

Tactic

Tactic Företagsförmedling är ett svenskt företag som specialiserar sig på företagsöverlåtelser och affärsöverlåtelser inom ett brett spektrum av branscher. Tactic erbjuder tjänster såsom företagsvärdering, affärsstrategisk rådgivning och hjälp med att hitta lämpliga köpare eller investerare, vilket gör dem till en betrodd partner för företagare som står inför stora affärsbeslut. På deras hemsida hittar du företag som just nu är till salu.

Exitpartner

Exitpartner är ett svenskt företagsförmedlingsföretag som specialiserar sig på att hjälpa små och medelstora företag att sälja eller hitta nya ägare. Företaget erbjuder professionell rådgivning och stöd genom hela processen vid en företagsöverlåtelse, från initial värdering till avslut av affären. Med ett nätverk av erfarna företagsmäklare över hela landet kan Exitpartner erbjuda lokal expertis kombinerat med nationell räckvidd. De arbetar diskret och skräddarsytt för att matcha rätt köpare med rätt säljare, och ser till att affärsöverlåtelser sker smidigt och till bästa möjliga villkor för alla parter. Exitpartner har erfarenhet inom en rad olika branscher och är en betrodd partner för företagare som planerar sin exitstrategi eller vill expandera genom förvärv.

Nexxt

Nexxt Företagsförmedling är ett svenskt företag som specialiserar sig på att förmedla företagsöverlåtelser för små och medelstora företag inom olika branscher. Företaget bistår med allt från företagsvärdering och marknadsanalys till förhandling och juridisk rådgivning. Tryck här för att se vilka företag som de just nu vill hitta nya ägare till.

Regionbaserade företagsförmedlare

Nedan hittar du regionalt knutna företagsförmedlare som också listar företag till salu på deras hemsidor.

Göteborg

Göteborgsmäklarna

Stockholm

Stockholms företagsmäklare

Malmö

Aleijala förmedling